Onze divisies

Schotgroep heeft zes verschillende divisies waarin kennis en werkzaamheden zijn gebundeld. Onze divisies werken vaak nauw samen aan projecten vanuit hun eigen expertise. Zo ontstaat er structuur en synergie. 

Schotgroep Aannemingsbedrijf

Schotgroep Aannemingsbedrijf is de kern en oorsprong van ons familiebedrijf. Wij zijn verantwoordelijk voor projecten in weg-en waterbouw, riolering, herinrichting, grondwerken en infrastructuur. Onze opdrachtgevers zijn even divers als onze projecten: recreatieschappen, waterschappen, bedrijven, overheden, provincies en gemeenten. Schotgroep Aannemingsbedrijf kenmerkt zich door een pragmatische visie, innovatieve oplossingen en een efficiënte uitvoer. 

Schotgroep Groenvoorziening

Schotgroep Groenvoorziening levert slimme oplossingen voor publieke buitenruimte, bedrijventerreinen en natuurgebieden. Onze werkwijze kenmerkt zich door het bouwen van natuurgebieden in samenspraak met de gebruiker en de natuur. Door zoveel mogelijk de natuur het werk te laten doen, ontstaat een toekomstbestendig en onderhoudsarm groengebied. Ook is Groenvoorziening verantwoordelijk voor snoeien, rooien en onderhoudscontracten, met en zonder aanleg. 

Schotgroep Bodemafsluiting-en isolatie

Schotgroep Bodemafsluiting-en isolatie bouwt aan verduurzaming van zowel particuliere woningen als collectieve projecten voor bijvoorbeeld woningcorporaties. We hebben alle expertise in huis om woningen en panden efficiënt energiezuiniger kunnen worden gemaakt, soms met tientallen procenten. Bij elk project, van huis tot hoogbouw, bekijken we vakkundig hoe we de meeste efficiënte isolatie-oplossing kunnen leveren.

Schotgroep Environmental

Binnen Schotgroep Environmental worden innovaties en nieuw verworven kennis op het gebied van duurzaamheid verzameld en uitgezet binnen onze divisies. Schotgroep Environmental investeert extensief in het onderzoek naar waar in binnen- en buitenland grondverwerking en middelen en infrastructuur duurzaam kunnen worden opgezet. Ook onderzoeken we onze eigen branche, hoe verduurzaming binnen de verschillende sectoren waar wij (zijdelings) actief zijn, kan worden ingezet.

Schotgroep Services

Schotgroep Services is gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel in diverse branches zoals petrochemie,schoonmaak, logistiek, bouw, groenvoorziening, isolatie en administratie. Ook stroomlijnen wij met dit onderdeel de werving en selectie voor onze dochterondernemingen. Samen met de werkzoekenden gaan we op zoek naar passende uitdagingen binnen ons brede netwerk in Zuid-West Nederland. 

Grondbank CUVH

De grondbank-CUVH is een van de meest efficiënte en duurzame grondbanken in de regio Zuid-West-Nederland. Gelegen aan de Oude-Maas in Heerjansdam en aan de Rijksstraatweg in Numansdorp slaan wij verschillende grondsoorten op, geven wij deze uit en zorgen wij dat deze duurzaam wordt verwerkt of geschoond. Hiermee faciliteren wij niet alleen onze eigen divisies. Onze grondbank is een belangrijke speler geworden voor de materiële facilitering van verschillende aannemingsbedrijven in de regio.

SCHOTGROEP Afvalcontainers

Voor elke klus waarbij u puin, grond of afval moet afvoeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren razendsnel containers tegen een scherp tarief door heel Nederland. Maak uw keuze en bestel hem snel. Alle prijzen zijn inclusief btw, transportkosten en 6 weken huur.