Luchtpark Breda International

Ontwikkeling van een zakelijk vliegwiel.

  • Voltooiing
  • 2014 – heden
  • Activiteiten
  • Gescheiden rioolinfrastructuur, infrastructuur, groenvoorziening.
  • Divisies
  • Aannemingsbedrijf, Combinatie Uilenvlietsehaven (Grondbank), Groenvoorziening

Schotgroep is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Breda International Airport, voorheen Vliegveld Seppe. We bouwen sinds 2014 zowel ondergronds als bovengronds aan de infrastructuur. Een gescheiden rioolstelsel, ontsluitingswegen, parkeergelegenheid en duurzame groenvoorziening maakt het luchtpark bestendig voor de toekomst.

Seppe is constant in beweging. Het vliegveld is vanaf 1949 een vrijhaven voor liefhebbers van zweefvliegtuigen en luchtvervoer. Zakelijke gebruikers worden bediend met verschillende luchttaxidiensten. In 2008 is Breda Airparc ontwikkeld. Dit is een zakelijke hub van aviation-bedrijven, met verschillende bedrijfslocaties, luxe vergaderzalen en horeca.

Onze werkzaamheden

Onze divisie Schotgroep Aannemingsbedrijf bouwt mee aan de groei van Breda International Airport. Wij zijn verantwoordelijk voor het aanleggen het riool en de infrastructuur, zoals parkeerterreinen, ontsluitingswegen en fietspaden. Schotgroep Groenvoorziening zorgt voor duurzame beplanting en het onderhoud daarvan.

‘Het luchtpark aantrekkelijk en toekomstbestendig maken, voor zowel de zakelijke als recreatieve bezoeker’

Tijdens de aanleg van de infrastructuur bouwen we gefaseerd aan het gescheiden rioolstelsel. Regenwater gaat direct een natuurlijk wateropvangpunt in de buurt. Afvalwater loopt via een gescheiden stelsel naar de zuiveringsinstallatie. Zo wordt alleen water gezuiverd dat vervuild is en kan regenwater niet dit systeem belasting. De kans op overstroming van Seppe is hiermee tot een minimum beperkt.

Meer Projecten

Innoverende oplossingen met een pragmatische uitvoer. En altijd met het oog op morgen.

Onderhoud gemeenschappelijk groen

Kleurrijke oplossingen in groen

Waterstelsel Goeree-Overflakkee

Een toekomstbestendig rioolinfrastructuur

Duurzame partner Woonwijzerwinkel

Woningisolatie regio Barendrecht & Capelle aan den IJssel.